Selecteer een pagina

Ontwerp logo Anuschka coaching

______

Voor dit ontwerp kreeg ik carte blanche van opdrachtgeefster Anuschka. Voor mij was het allerbelangrijkste dat haar logo echt Anuschka zou uitstralen, haar persoonlijkheid. Hoe vang je persoonlijkheid in een logo? Dat probeer ik niet teveel te beredeneren, maar laat mijn handen het werk doen.

Anuschka aan het woord:
“Het fijne aan Iske vind ik dat ze luistert naar wat ik vertel in combinatie met wat ze hoort. Een geweldige combinatie, luisteren naar je eigen intuïtie.
Mijn vertrouwen in Iske dat zij het beste beeld voor mij zou vinden was terecht. De presentatie van de ontwerpen heeft ze op een erg leuke manier gedaan, helemaal mijn ding. Na deze presentatie hebben we een aantal elementen gecombineerd, waardoor mijn logo tot stand kwam.
Iske nogmaals bedankt, ik ben er zoooo blij mee.

Kan ik jou ook helpen met een op maat gemaakt ontwerp? Maak vrijblijvend een afspraak om samen jouw plannen en mijn mogelijkheden te bespreken.

Share This