Selecteer een pagina

Alle klanten een verjaardagskaart

______

Tenzie is een webshop met zintuig prikkelende materialen. Eigenaren Bianca en Elvira hebben mij gevraagd om leuke verjaardagskaarten te ontwerpen in stijl van TenZie. Zo kunnen ze hun klanten op persoonlijke wijze feliciteren met hun verjaardag. Ook kunnen ze deze kaarten als extra cadeautje bij de bestelling voegen. Dan kunnen de klanten zelf een leuk kaartje versturen. Zo blijft de naam TenZie zichtbaar, ook na de bestelling.

Een leuke ongedwongen manier van marketing. Past dit ook bij jouw bedrijf? Laten we een keer vrijblijvend brainstormen over leuke ideeën voor jouw ongedwongen marketing vormen. Ik hoor graag van je via welkom@byiske.nl of 06 1803 6617.

#byiske #anzichtkaart #ontwerp #grafischontwerp #design #postcards #tenzie

Share This