Selecteer een pagina

Respect voor haar talent

“WAANZINNIG MOOI! Dat denk ik elke keer als Iske me weer iets laat zien. Het logo, de tekening voor de huisstijl en de vormgeving van de website heeft ze zo mooi gedaan. Ook de teksten voor de website heeft ze zo goed verwoord. Respect voor haar talent!”
IntensaIngrid

Partner in crime

“In mijn zoektocht naar een grafisch ontwerper kwam ik by Iske terecht. Het eerste gesprek met Iske vond ik fijn. Het gevoel wat ik hieraan overhield was het belangrijkste argument om met haar in zee te gaan. Voor mij was het belangrijk dat mijn wensen gehoord zouden worden. Iske luistert, vraagt en komt met passende ontwerpen. Iske is tegenwoordig mijn partner in crime! Ze denkt mee en is een steun in het opzetten bij mijn eigen bedrijf. Vragen stellen kan altijd en een antwoord komt erg snel. Iske in een paar woorden: Nuchter, eerlijk, professioneel, toegankelijk, betrouwbaar.”
EQ CounselingSuzanne

Het gevoel was meteen goed

“Ik ben ‘by Iske’ terecht gekomen, omdat ik een logo nodig had voor mijn nieuw op te starten kindercoachpraktijk. Iske nam in ons eerste gesprek alle tijd, toonde veel interesse en luisterde goed naar mijn wensen betreffende het logo. Het gevoel was meteen goed. Na een aantal weken nieuwsgierig afwachten, was het logo klaar. Ik had maar liefst de keus uit vier logo’s. Een moeilijke keus, want ze waren alle vier mooi en weer heel anders. Uiteindelijk degene gekozen die het meest bij me paste en uitstraalde wat ik wilde met mijn praktijk en ben er nog steeds heel erg blij mee!! Voor een passend en creatief logo moet je dus ‘by Iske’ zijn.”
Hartenkreet – Heidi Canter-Visscher

Wij zijn heel tevreden

“Ineens ontstond bij ons de behoefte voor een nieuwe website die beter moest voldoen aan deze tijd, en daar was By Iske! Die sprong hier meteen op in, op een manier die goed aansloot op onze eisen en wensen. Korte communicatielijnen, duidelijke afspraken en snel resultaat. Wij zijn heel tevreden!”
COL Opleidingen – Engeline

Missie vangen in beelden

“Ik raakte met Iske aan de praat langs het voetbalveld. Ik wilde voor mezelf beginnen, maar wist nog niet goed hoe. Tijdens ons gesprek aan de keukentafel ontstonden er ideeën die later door haar werden vertaald in een prachtig logo en website. Ze luistert goed naar wat je wensen zijn, maar heeft zeker ook haar eigen inbreng en zo ontstaat iets moois. Een missie vangen in beelden, kleuren en woorden, dat is waar Iske zo ontzettend goed in is.”
Buro Lentemorgen –  Julia

Image
Restyle logo, ontwerp flyers & posters
Image
Ontwerp logo
Image
Ontwerp logo, website, flyers & huisstijl uitingen
Image
Restyle visitekaartje, postkaarten & belettering
Image
Ontwerp logo, website, advertenties & huisstijl uitingen
Image
Ontwerp logo
Image
Ontwerp logo & huisstijl uitingen
Image
Ontwerp logo
______

Wilt u hier ook tussen staan?

______

By Iske
Iske Holtrop
+31 (0)6 1803 6617

Share This