Selecteer een pagina

EQ-Counseling is online

______

Emigreren is stap een, je werkelijk thuis voelen stap 2.

EQ Counseling heeft als doelgroep de Nederlandse emigranten en hun eventuele werkgevers. In de post over het logo van EQ-Counseling liet ik weten dat we het logo Nederlandse roots hadden gegeven om deze doelgroep aan te spreken. Deze Nederlandse roots moesten ook zeker in de website terugkomen. Is dit ons gelukt? Graag hoor ik jou mening. Kijk op eqcounseling.nl en laat het me weten.

Suzanne aan het woord:
“In mijn zoektocht naar een grafisch ontwerper bezocht ik de sites van mensen die ik ken. Zo ook bezocht ik een site die gemaakt was door Iske. Deze site was prettig en het logo sprekend. Zo kwam ik bij Iske terecht.

Het eerste gesprek met Iske vond ik fijn. Het gevoel wat ik hieraan overhield was het belangrijkste argument om met haar in zee te gaan. Voor mij was het belangrijk dat mijn wensen gehoord zouden worden. Iske luistert, vraagt en komt met passende ontwerpen.

Iske is tegenwoordig mijn partner in crime! Ze denkt mee en is een steun in het opzetten bij mijn eigen bedrijf. Zorgeloos laat ik het ontwerp voor logo en website aan Iske over. Vragen stellen kan altijd en een antwoord komt erg snel.

Iske in een paar woorden: Nuchter, eerlijk, professioneel, toegankelijk, betrouwbaar.

Wat Iske anders maakt dat andere webdesigners: Ik betaal niet voor de mooie auto of design kantoor. Ze verteld me niet hoe goed zij is en wat beter voor mij is. Ze vraagt, luistert en levert. Ik betaal voor haar expertise en kennis die ik zelf niet heb. Dus een betrouwbare partner voor mijn bedrijf. Een toegevoegde waarde.”

Kan ik jou ook helpen met een op maat gemaakt ontwerp? Maak vrijblijvend een afspraak om samen jouw plannen en mijn mogelijkheden te bespreken.

Share This