Selecteer een pagina

Ontwerp logo Anuschka coaching

______

Anuschka is in stijl gestart met haar coachingspraktijk.

Anuschka en ik kennen elkaar al heel wat jaren, waardoor ik het extra bijzonder vond dat ze mij vroeg of ik haar logo wilde ontwerpen. Tijdens een flinke kop thee heeft ze me alles verteld over haar plannen om haar baan op te zeggen en zich volledig te richten op haar coachingspraktijk. Ze wilde daarom een professioneel uiterlijk van haar praktijk, maar hoe en wat precies dat wist ze niet.
Ik kreeg dus carte blanche van Anuschka. Voor mij was het allerbelangrijkste dat haar logo echt Anuschka zou uitstralen, haar persoonlijkheid. Hoe vang je persoonlijkheid in een logo? Dat probeer ik niet teveel te beredeneren, maar laat mijn handen het werk doen.

Anuschka aan het woord:
“Het fijne aan Iske vind ik dat ze luistert naar wat ik vertel in combinatie met wat ze hoort. Een geweldige combinatie, luisteren naar je eigen intuïtie.
Mijn vertrouwen in Iske dat zij het beste beeld voor mij zou vinden was terecht. De presentatie van de ontwerpen heeft ze op een erg leuke manier gedaan, helemaal mijn ding. Na deze presentatie hebben we een aantal elementen gecombineerd, waardoor mijn logo tot stand kwam.
Iske nogmaals bedankt, ik ben er zoooo blij mee.

Kan ik jou ook helpen met een op maat gemaakt ontwerp? Maak vrijblijvend een afspraak om samen jouw plannen en mijn mogelijkheden te bespreken.

Share This