Selecteer een pagina

byiske.nl

______

Voorzichtig, maar wel met gepaste trots, mag iedereen weten dat mijn site byiske.nl een nieuw jasje heeft gekregen.

Waarom voorzichtig? Dat heeft met mijn perfectionisme te maken. Het nieuwe jasje staat inmiddels al een paar weken online. De basis van dit jasje voelt goed, helemaal By Iske. Toch is de website nog niet helemaal klaar, wil ik nog meer werk uitdiepen op de site en meer werkzaamheden benoemen. Hier ben ik wegens werkzaamheden voor klanten en mijn nieuwe bedrijf Schep je logo nog niet aan toe gekomen.

Vandaag besefte ik dat mijn website toch nooit perfect zal zijn en ik als ondernemer elke dag blijf groeien en ontwikkelen. Zo zal mijn website ook met mij mee bewegen. Dus mag iedereen het weten en bekijken… byiske.nl heeft een nieuw warm jasje! Welkom By Iske.

Share This