Selecteer een pagina

Winterswijk in het nieuw

______

Gisteren was het zover; de presentatie van de nieuwe bedrijfskleding voor de gemeente Winterswijk. Het leuke is dat ik ook mijn bijdrage heb mogen doen.

Een paar maanden geleden nam Ester van S-ter fashion contact met me op. Ze was door de gemeente Winterswijk benaderd om nieuwe bedrijfskleding voor vrouwen te ontwerpen. Ze had het geweldige idee om de aquarel van Mondriaan als basis te gebruiken. Echter moest deze afbeelding qua kleur bewerkt worden om deze op de gemeente af te stemmen en ervoor te zorgen dat het bij iedereen past. Ester heeft veel verstand van stoffen en het ontwerpen van kleding, maar dit Photoshop werk wilde ze liever uitbesteden. We hebben samen meerdere opties bekeken qua kleur en uiteindelijk gekozen voor de licht/donkerblauw versie. Als detail hebben we de hazewindhond nog toegevoegd. Toch nog spannend hoe de kleuren zullen uitvallen als ze op stof gedrukt worden. Iets wat ik niet dagelijks doe ;-).

Hier het resultaat: wat is het mooi geworden! En wat heeft Ester een werk verzet deze zomer. Alle tops en jurken zijn op maat en met de hand gemaakt. Chapeau! De gemeente mag met trots hun nieuwe bedrijfskleding dragen.

Wat een spannend avontuur, dat maakt mijn werk zo ontzettend leuk. Heb jij ook een ‘rare’ opdracht? Daag me uit! Maak vrijblijvend een afspraak om samen met mij te bespreken wat ik voor jou zou kunnen betekenen.

#ontwerp #grafisch #S-ter #byiske #Photoshop #winterswijk

Share This