Selecteer een pagina

Berichten op je website automatisch op social media.

______

Veel beginnende ondernemers worstelen met hun social media in combinatie met hun website. Sommige ondernemers zijn erg actief op hun social media kanalen, maar linken hun berichten niet door naar hun website. Hierdoor is hun social media pagina vaak beter bezocht dan hun website. Dat is jammer, want over het algemeen staat de meeste bedrijfsinformatie op de website. Daarbij komt dat als de website goed bezocht wordt, dat deze beter zichtbaar is bij Google.
Het is dus zeker aan te raden om de social media berichten via de website te posten. Maar hoe? Ik ben daar momenteel mee bezig. Wat zeg ik: op dit moment test ik mijn plugin. Er zijn meerdere plugins om dit te realiseren. Omdat meerdere klanten hierom gevraagd hebben test ik meerdere plugins om te kijken welke het makkelijkst werkt.
Wil jij dit ook voor jouw website? Neem vrijblijvend contact met me op.

Share This