Selecteer een pagina

Hoi Dennis

De vraag op jullie hompage: Hoe sterk wil je worden? Is een vraag die mij bezig houdt. Afgelopen jaren heb ik gewerkt als zelfstandige en dit gaat goed.

Toch mis ik het werken in een team, samen sparren en het beste in elkaar naar boven halen. 

Ongeveer 10 jaar geleden hebben we elkaar al ontmoet. Helaas kon ik destijds geen 40 uur per week werken ivm kleine kinderen, waardoor onze wegen weer scheidden.

Nu neem ik de afslag richting jullie, niet wetende of er een parkeerplaats is, maar wie niet waagt…

______

Dit is wat we doen

Samen bepalen we een richting, inhoud en strategie waardoor By Iske een ontwerp maakt waarmee jij jouw verhaal kan vertellen. Dit met veel toewijding, persoonlijkheid en een tikje eigenwijzigheid van Iske.

By Iske gelooft in

eerlijk werk, zonder
de welbekende bl@bl@€.

dus geen dure auto van de zaak of kleine lettertjes

______

______

Respect voor haar talent

“WAANZINNIG MOOI! Dat denk ik elke keer als Iske me weer iets laat zien. Het logo, de tekening voor de huisstijl en de vormgeving van de website heeft ze zo mooi gedaan. Ook de teksten voor de website heeft ze zo goed verwoord. Respect voor haar talent!”
IntensaIngrid

Partner in crime

“In mijn zoektocht naar een grafisch ontwerper kwam ik by Iske terecht. Het eerste gesprek met Iske vond ik fijn. Het gevoel wat ik hieraan overhield was het belangrijkste argument om met haar in zee te gaan. Voor mij was het belangrijk dat mijn wensen gehoord zouden worden. Iske luistert, vraagt en komt met passende ontwerpen. Iske is tegenwoordig mijn partner in crime! Ze denkt mee en is een steun in het opzetten bij mijn eigen bedrijf. Vragen stellen kan altijd en een antwoord komt erg snel. Iske in een paar woorden: Nuchter, eerlijk, professioneel, toegankelijk, betrouwbaar.”
EQ CounselingSuzanne

Het gevoel was meteen goed

“Ik ben ‘by Iske’ terecht gekomen, omdat ik een logo nodig had voor mijn nieuw op te starten kindercoachpraktijk. Iske nam in ons eerste gesprek alle tijd, toonde veel interesse en luisterde goed naar mijn wensen betreffende het logo. Het gevoel was meteen goed. Na een aantal weken nieuwsgierig afwachten, was het logo klaar. Ik had maar liefst de keus uit vier logo’s. Een moeilijke keus, want ze waren alle vier mooi en weer heel anders. Uiteindelijk degene gekozen die het meest bij me paste en uitstraalde wat ik wilde met mijn praktijk en ben er nog steeds heel erg blij mee!! Voor een passend en creatief logo moet je dus ‘by Iske’ zijn.”
Hartenkreet – Heidi Canter-Visscher

Wij zijn heel tevreden

“Ineens ontstond bij ons de behoefte voor een nieuwe website die beter moest voldoen aan deze tijd, en daar was By Iske! Die sprong hier meteen op in, op een manier die goed aansloot op onze eisen en wensen. Korte communicatielijnen, duidelijke afspraken en snel resultaat. Wij zijn heel tevreden!”
COL Opleidingen – Engeline

Missie vangen in beelden

“Ik raakte met Iske aan de praat langs het voetbalveld. Ik wilde voor mezelf beginnen, maar wist nog niet goed hoe. Tijdens ons gesprek aan de keukentafel ontstonden er ideeën die later door haar werden vertaald in een prachtig logo en website. Ze luistert goed naar wat je wensen zijn, maar heeft zeker ook haar eigen inbreng en zo ontstaat iets moois. Een missie vangen in beelden, kleuren en woorden, dat is waar Iske zo ontzettend goed in is.”
Buro Lentemorgen –  Julia

geloof in een mooi leven en

verspreid vonkjes
overal waar je g@at.

dit zijn de vonkjes van #byiske op Instagram

______

Please check your feed, the data was entered incorrectly.

______

By Iske
Iske Hunting
+31 (0)6 1803 6617
Share This